Deel dit menu

20 jaar Den Boom

Zaterdag 3 en zondag 4 december

Menu 52,00 €

Sint-Jacobsvruchten / saffraansaus / crème van pompoen
of
Parelhoen / Banyulssaus / crème van pompoen

Sorbet van champagne

Kabeljauwhaasje / mousseline saus / herfstgroenten / garnaalpuree
of
Chateaubriand van Holstein rund / heerlijke Bordelaise saus / frietjes

Appelbeignet ‘Den Boom’
of
Weekselectie kazen Van Tricht
of
Dame Blanche

Wild-weekend

Zaterdag 10 en zondag 11 december

Menu 56,00 €

Terrine & carpaccio van hert

Traag gegaard everzwijn / boschampignons / bio pasta / XO Van Tricht

Fazantenborst / herfstgarnituur /  fijn sausje van witte banyuls

Sneeuwwitjes Foret noir
of
Weekselectie kazen Van Tricht
of
Dame Blanche

Kerstdag

Zondag 25 december

Menu 57,00 €

Tartaar van makreel / Schotse zalm / komkommer & koolrabi

Rode poon / crème van aardpeer

Natuur gebraden kalkoen / appeltjes / veenbessen / onze huisgemaakte kroketjes

Warme frangipane / Amarula-ijs

Deel dit menu

Najaar in Den Boom

Wij hebben heel wat in petto voor het komende najaar...

25 en 26 november whiskyproeverij Whisky for life met aansluitend whiskymenu.

Zaterdag 17 december winterbraderie in Boom

10 en 11 december wild-weekend

Feestdagen: zondag 25/12 kerstmenu, zaterdag 31/12 spetterend feest, zaterdag 24/12 en zondag 01/01 gesloten

En last but not least ... in december bestaat Den Boom 20 jaar. Dit kunnen we uiteraard niet zomaar laten voorbijgaan. Op zaterdag 3 en zondag 4 december willen we dit vieren samen met u en zullen we een mooi feestmenu voorzien met een verrassing van de chef.

Tijdig reserveren voor deze evenementen is aangewezen.

Het Den Boom-team