tuin

Vooraf…

Gerookte zalm uit de Schotse Highlands
€23,50
Fluweelzacht aspergesoepje
€8,00
Dagsoep
€6,00
Pata negra - hand gesneden
€23,50
Ons kaaskroketje van Oud Brugge
€9,50
Gebakken pijlinktvis/pittige tomaat
€18,00
Carpaccio van rund/oude Parmezaan
€18,00
Mechelse asperges/gepocheerd ei/gerookte zalm/krab (sup garnalen + €8,00)
€24.50
Mechelse asperges/gepocheerd ei/iberico buikspek/pata negra (sup eendenlever + €12,00)
€24.50

Hoofd…

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappel, handgesneden frietjes, kroketten of puree

Te gekke salade
€29,50

grijze garnaal / gerookte zalm / sint jacobsvrucht / pata negra

Dagschotel
€21,50
Verse pasta
€24,50

tuinkruiden / akkergroenten / buffelmozzarella

Verse pasta
€29,50

scampi / gerookte zalm

Canadeese kreeft(650 gram)
€66,00

mooi voor u uit de schaal gehaald – belle-vue/gegratineerd met look/in een heerlijk cognacsausje

Gebakken zeetong
€51.00

meunière

Leng
€ 32,50

In hoeveboter gebakken/lentegroentjes/chablissaus/puree

Zalm
€ 27.50

gebakken/lentegroentjes/chablissaus/puree

Gebakken kalfsniertjes
€ 28.50

champignons/mosterdroomsausje/frietjes

Kruidig gelakte spareribs
€29,50

mangosalade / dipsausje

Parelhoen
€32,50

lentegroentjes/Sauternes saus/kroketjes

Rundsteak van de ‘Vlaamse Boerderie’
€27,50

fris slaatje/saus naar keuze

Holstein filet pur
€39,50

Heerlijke akkergroentjes/saus naar keuze

Chateaubriand
€39,50

heerlijke akkergroentjes/saus naar keuze

Franse jonge duif
€46.50

akkergroenten/rode wijnsaus met een vleugje honing

Onze 'Boomse burgers'
€25,50

met krokant gefruite pladijsfiletje & tartaarsaus

of

met kruidige pulled pork & cheddarkaas

Nagenieten…

Onze interpretatie van een ‘Dirty chai latte’
€13,00
Assortiment kazen Van Tricht
€15,00
Onze moelleux voor de chocovoren
€13,00
Dame blanche
€13,00

Hoofd…

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappel, handgesneden frietjes, kroketten of puree

Te Gekke Salade
€29,50

Grijze garnaal/gerookte zalm/sint jacobsvrucht/pata negra

Dagschotel
€21,50
Verse pasta
€24,50

Tuinkruiden/akkergroenten/buffelmozzarella

Verse pasta
€29,50

Scampi/gerookte zalm

Canadeese kreeft(650 gram)
€66,00

Mooi voor u uit de schaal gehaald – Belle-vue/gegratineerd met look/in een heerlijk cognacsausje

Gebakken zeetong
€51.00

Meunière

Leng
€32,50

In hoeveboter gebakken/lentegroentjes/chablissaus/puree

Zalm
€27.50

gebakken/lentegroentjes/chablissaus/puree

Gebakken kalfsniertjes
€28.50

champignons/mosterdroomsausje/frietjes

Kruidig gelakte spareribs
€29,50

Mangosalade/dipsausje

Parelhoen
€32,50

lentegroentjes/Sauternes saus/kroketjes

Rundsteak van de ‘Vlaamse Boerderie’
€27,50

Fris slaatje / saus naar keuze

Holstein filet pur
€39,50

Heerlijke akkergroentjes/saus naar keuze

Chateaubriand
€39,50

Heerlijke akkergroentjes/saus naar keuze

Franse jonge duif
€46,50

akkergroenten/rode wijnsaus met een vleugje honing

Onze 'Boomse burgers'
€25,50

met krokant gefruite pladijsfiletje & tartaarsaus

of

met kruidige pulled pork & cheddarkaas

Nagenieten…

Onze interpretatie van een ‘Dirty chai latte’
€13.00
Assortiment kazen Van Tricht
€15.00
Onze moeilleux voor de chocovoren
€13.00
Dame blanche
€13.00

Onze Gerechten bestellen als take away

Onze gerechten worden in alle veiligheid en met zorg voor u mooi op bord gedresseerd, warm verpakt en begeleid van hapje vooraf en achteraf, brood en boter.
Mogen wij u beleefd vragen de borden achteraf terug te bezorgen.

Wij danken u voor uw vertrouwen in onze zaak en wensen u alvast een smakelijke maaltijd, maar vooral wensen wij u een goede gezondheid toe in alle veiligheid.

Reserveren kan op 03 290 00 73 en op 0475 586 486

Afhalen kan van donderdag tot en met zondag.
Gelieve uw bestellingen tijdig door te geven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles voor u op tijd klaar staat.

 

Wij bieden u ook enkele wijnen aan, mooi gerijpt in de catacomben van Den Boom

Onze Wijnkaart

Champagne

Alexandre Colson Brut
€55,00

Onze huischampagne

De kleine kaart bekijken?

Asperges

Onze overheerlijke Mechelse asperges zijn er weer...

Kom ze zeker proeven

 

Het Den Boom-team