Seizoensmenu – € 56,00
Traag gegaarde kalfsrug / Chantanay wortel / gnocchi (+ sup kalfszwezerik: 12,00)
of
Sint Jacobsvrucht / Chantenay wortel / gnocchi (+ sup Osietra kaviaar: 15,00)
Fazantenborst / herfstgarnituur / fine champagne of Brabançonne/ amandelkroketjes
of
Zeebaars / Normandisch champignonsausje / puree
Peertje ‘Belle Hélène / Tiramisu van karamel & speculaas
of
Onze weekselectie kazen Van Tricht
of
Dame Blanche
Brasseriemenu – € 41,00
Keuze voorgerecht :
Bisque van grijze garnaal / vleugje armagnac
of
Polder aardappel / gevuld met gerookte zalm (+ sup Osietra kaviaar: 15,00)
of
Polder aardappel / gevuld met edele beenham (+ sup kalfszwezerik: 12,00)
of
Ons kaaskroketje van Oud Brugge
Keuze hoofgerecht :
Heerlijke stoverij van Hert / herfstgarnituur / kroketjes
of
Rundsteak van de ‘Vlaamse boerderie’ / fris slaatje / pepersausje / frietjes
of
Sliptongetjes meunière / fris slaatje / frietjes
of
Onze bio pasta (Strozzapreti) arrabiata / oude Parmezaan / buffelmozzarella
Keuze nagerecht :
Dame Blanche
of
Gebak
of
Irish Coffee
Onze Gerechten bestellen als take away
Onze gerechten worden in alle veiligheid en met zorg voor u mooi op bord gedresseerd,warm verpakt en begeleid van hapje vooraf en achteraf, brood en boter.
Mogen wij u beleefd vragen de borden achteraf terug te bezorgen.
Wij danken u voor uw vertrouwen in onze zaak en wensen u alvast een smakelijke maaltijd, maar vooral wensen wij u een goede gezondheid toe in alle veiligheid.
Reserveren kan op 03 290 00 73 en op 0475 586 486
Afhalen kan van donderdag tot en met zondag.
Gelieve uw bestellingen tijdig door te geven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles voor u op tijd klaar staat.
Wij bieden u ook enkele wijnen aan, mooi gerijpt in de catacomben van Den Boom
Onze Wijnkaart
Champagne
Onze huischampagne