tuin
tuin
tuin

Deel dit menu

Seizoensmenu – € 56,00

Traag gegaarde kalfsrug / Chantanay wortel / gnocchi  (+ sup kalfszwezerik: 12,00)

of

Sint Jacobsvrucht / Chantenay wortel / gnocchi (+ sup Osietra kaviaar: 15,00)

Fazantenborst / herfstgarnituur / fine champagne of Brabançonne/ amandelkroketjes

of

Zeebaars / Normandisch champignonsausje / puree

Peertje ‘Belle Hélène / Tiramisu van karamel & speculaas

of

Onze weekselectie kazen Van Tricht

of

Dame Blanche

Brasseriemenu – € 41,00

Keuze voorgerecht :

Bisque van grijze garnaal / vleugje armagnac

of

Polder aardappel / gevuld met gerookte zalm (+ sup Osietra kaviaar: 15,00)

of

Polder aardappel / gevuld met edele beenham (+ sup kalfszwezerik: 12,00)

of

Ons kaaskroketje van Oud Brugge

Keuze hoofgerecht :

Heerlijke stoverij van Hert / herfstgarnituur / kroketjes

of

Rundsteak van de ‘Vlaamse boerderie’ / fris slaatje / pepersausje / frietjes

of

Sliptongetjes meunière / fris slaatje / frietjes

of

Onze bio pasta (Strozzapreti) arrabiata / oude Parmezaan / buffelmozzarella

Keuze nagerecht :

Dame Blanche

of

Gebak

of

Irish Coffee

Deel dit menu

Onze Gerechten bestellen als take away

Onze gerechten worden in alle veiligheid en met zorg voor u mooi op bord gedresseerd,warm verpakt en begeleid van hapje vooraf en achteraf, brood en boter.
Mogen wij u beleefd vragen de borden achteraf terug te bezorgen.

Wij danken u voor uw vertrouwen in onze zaak en wensen u alvast een smakelijke maaltijd, maar vooral wensen wij u een goede gezondheid toe in alle veiligheid.

Reserveren kan op 03 290 00 73 en op 0475 586 486

Afhalen kan van donderdag tot en met zondag.
Gelieve uw bestellingen tijdig door te geven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles voor u op tijd klaar staat.

 

Wij bieden u ook enkele wijnen aan, mooi gerijpt in de catacomben van Den Boom

Onze Wijnkaart

Champagne

Alexandre Colson Brut
€49,00

Onze huischampagne

Onze vorige suggestiemenu’s bekijken?

Welkom in 2025

Team Den Boom wenst jullie een fantastisch 2025!!

 

 

 

Het Den Boom-team